Thursday, March 16, 2017

POLITICA ÎNVINGĂTORULUI

  În urmă cu, să fie vreo doi ani mai publicasem un articol ce-l avea subiect pe cel care nu demult a trecut la cele veşnice. Am să detaliez. Însă, pornind din titlu pentru a ajunge la cele ce vor fi relatate, retoric mă întreb care ar fi fost maniera şi atitudinea Germaniei naziste în faţa celor învinşi?
  Aşadar, cum spuneam, un ziarist despre care mai scrisesem un articol ce conţinea cam aceleaşi idei ce le voi expune, pe al său nume Udo Ulfkotte a murit subit în urma unui atac de cord, se spune... întrebarea pe care o lasă cei de unde am preluat informaţia este dacă moartea a fost autentică, ori de cu totul altă natură.

  preluare de pe domeniul public.

 Ziaristul german Udo Ulfkotte a recunoscut recent, în direct la postul de televiziune RT, că timp de 17 ani, a fost omul CIA. Udo, care avea în palmares zeci de premii internaţionale, unul dintre cei mai importanţi corespondenţi externi ai ziarului Frankfurter Allgemeine a dezvăluit că atât el cât şi alţi jurnalişti din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. "De fapt suntem o colonie", a concluzionat Ulfkotte. 
 " Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu şi alţi zeci de jurnalişti am lucrat în favoarea Casei Albe", a afirmat celebrul ziarist într-o carte cu titlu elocvent: "Ziarişti cumpăraţi".
 Ulfkotte a povestit că, în Europa şi în Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, aşa-numitele "non-official cover", lucrează pentru o agenţie de informaţii. "Cred că este mai mult decât orice cazul jurnaliştilor englezi, pentru că au o legătură mai strânsă, dar şi cazul ziariştilor israelieni şi, desigur, al celor francezi. Al celor australieni, din Taiwan şi Noua Zeelandă... sunt multe ţări implicate", a declarat Ulfkotte.
  Iată câteva dintre afirmaţiile jurnalistului german: "Nu este corect ceea ce am făcut până acum... boicotând şi discreditând Rusia, pentru a ridica un zid în Europa. Nu este corect ce am scris eu şi colegii mei. Noi am făcut să se intre în război, iar eu nu doresc război.
  Am devenit cetăţean de onoare al statului Oklahoma... De ce? Pentru că am scris pro americani. Am fost cumpărat de CIA, ca toli ceilalţi.
 Iranienii au fost gazaţi cu gaze chimice germane. Eu ştiam, aveam probe. Este inuman, criminal, iar eu am tăcut.
  Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informaţii, chiar dacă CIA nu va admite niciodată.
  Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodată adevărul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem o informaţie pur americană. De fapt, suntem o colonie.
  Ştiu ce se întâmplă dacă nu vreau să colaborez cu ei. De şase ori casa mea a fost percheziţionată pentru că eram acuzat că aş fi dezvăluit secrete de stat.
  Nu mă interesează ce se va întâmpla. Nu am copii.
  Dacă mă vor băga în închisoare e ok, va fi bine câtă vreme va fi restabilit adevărul."

 Iată aşadar politica învingătorului. Întrebarea care s-a născut în mintea mea... cum ar fi procedat Germania nazistă cu ai săi colonişti?

No comments: